Radcon

E-learning.

Voordat u mag werken met ioniserende straling, bent u verplicht een stralingsdeskundigheid te hebben. In het Bbs staat om welke opleidingen dit gaat. Sinds de introductie van deze nieuwe wetgeving is het opleidingenstelsel verandert. De stralingsdeskundigheid die u nu kunt behalen is sector- en toepassingsspecifiek.

In een aantal gevallen kan het zijn dat onder bepaalde voorwaarden uw medewerkers zonder stralingsdeskundigheid toch handelingen mogen uitvoeren. Na het volgen van voorlichting en instructie voorafgaand aan de handeling mogen dierenartsassistenten en paraveterinairen toch röntgenfoto’s maken.  Onze stralingsbeschermingsdeskundigen helpen u hier graag bij.

Voor een aantal sectoren worden momenteel e-learning cursus ontwikkeld. Door deze zelfstandige manier van leren bespaart u tijd en geld en kan uw medewerker vanaf zijn of haar eigen computer of laptop deelnemen aan gestructureerde cursussen, afgesloten met een certificaat van deelname. Bekijk onderstaand filmpje voor meer informatie over onze e-learning:

UPDATE: Onze e-learning röntgenstraling voor zowel dierenartsen als assistenten is reeds beschikbaar. PE-Veterinair geaccrediteerd met 1 studiepunt.

In ontwikkeling:

  • E-learning voor gebruik van ioniserende stoffen
  • E-learning voor gebruik van mobiele röntgentoestellen
  • E-learning introductie stralingsbescherming voor niet-stralingsdeskundigen

Op maat e-learning
Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor op maat e-learning cursussen. Onze stralingsdeskundigen en (aangesloten) docenten kijken graag met u naar de mogelijkheden. Een paar voorbeelden zijn een bedrijfsspecifieke, sectorspecifieke of handelingspecifieke cursus. Wilt u meer informatie ontvangen hierover, neemt u dan contact met ons op.

close menu search2 social-twitter social-linkedin mail instagram phone-call social-facebook