Radcon

Voedingsmiddelenindustrie.

Omdat stralingsbescherming een vak apart is

ProcesindustrieIn de voedingsmiddelenindustrie en verpakkingsindustrie wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van röntgeninspectiesystemen voor kwaliteitscontrole. Het biedt meer mogelijkheden dan de traditionele metaaldetectie of controlewegers. Voor gebruik van dergelijke systemen is echter aanvullende wet- en regelgeving ten aanzien van stralingsbescherming van toepassing. Radcon biedt advies, ondersteuning en opleidingen om veilig en verantwoord om te gaan met ioniserende straling.

 

Toepassen van hoogwaardige kwaliteitscontroles

Kwaliteitscontrole is cruciaal in de procesindustrie bij de levensmiddelenfabrikant. Als hier niet aan hoge kwaliteitseisen wordt voldaan kan dit leiden tot gevaar voor de gezondheid van de gebruikers. Onze ervaren deskundigen geven begeleiding op maat en praktisch advies waar u direct mee aan de slag kunt.

Een overzicht van onze diensten binnen de procesindustrie:

Opzetten en implementatie van wet- en regelgeving (lees meer)
Geven van voorlichting & instructie
Aanvragen en verzorgen van vergunningen
Verzorgen van (bij)scholing voor medewerkers

 

Expertisecentrum Voedingsmiddelenindustrie

Het aandachtsgebied voor de voedingsmiddelenindustrie is vandaag de dag breder dan ooit. Niet alleen de nutritionele aspecten maar zeker ook de technologie levert nog ieder jaarnieuwe uitdagingen op en beslist ook kansen! EVMI is een onafhankelijk vakblad met alle info en trends betreft voedingsmiddelenindustrie. Ze bieden informatie over de laatste ontwikkelingen en doen verslag van successen en oplossingen in het werkveld.

Meer informatie op Home | EVMI Bedrijf Radcon.

 

Scholing en cursussen

Radcon Academy is een erkend ANVS opleider en zijn gespecialiseerd in het geven van voorlichting en opfriscursussen in de procesindustrie. Tevens maken wij in overleg met u cursussen op maat.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan via ons contactformulier.

 

close menu search2 social-twitter social-linkedin mail instagram phone-call social-facebook
close menu search2 social-twitter social-linkedin mail instagram phone-call social-facebook