Radcon

Diensten.

De diensten van Radcon zijn zeer divers

radiation dienstenOf het nu gaat om diensten zoals werken met radioactieve stoffen, veterinaire sector, on- en offshore sector, medische sector of werkzaamheden in de procesindustrie, wij hepen u graag. Bent u werkzaam binnen een sector waarbij stralingsgevaar een rol speelt, dan weet u als geen ander dat een veilige werkplek de hoogste prioriteit heeft. Risico’s kennen, beperken en waar mogelijk vermijden is van levensbelang.

Is er binnen uw beroepspraktijk sprake van blootstelling aan ioniserende straling? Dan is het belangrijk dat u voldoet aan het Besluit basisveiligheidsnormen stralingsbescherming (Bbs). Bovendien geldt in nagenoeg alle gevallen dat u advies moet inwinnen van een stralingsbeschermingsdeskundige.

Radcon is uw persoonlijke adviseur in stralingsbescherming. Wij begeleiden mensen binnen verschillende sectoren op weg naar veilig werken.

Hoe?

Door middel van praktische kennis, bewustwording en persoonlijk advies. Wilt u meer informatie? neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

close menu search2 social-twitter social-linkedin mail instagram phone-call social-facebook