Radcon

Procesindustrie.

Ondersteuning

ProcesindustrieAls Toezichthoudend Medewerker Stralingsbescherming binnen de procesindustrie kan er veel op u af komen. Actuele wet- en regelgeving naleven, vergunningen bijhouden, collega’s ondersteunen, enz. De eisen die door autoriteiten worden gesteld verschillen per bedrijf.

In de procesindustrie richt men zich vaak op grote maatschappelijke uitdagingen: gezondheid, voedsel, energie, transport, klimaat, enz. Om deze uitdagingen goed en veilig aan te gaan biedt Radcon ondersteuning bij deze vraagstukken.

Wij maken graag tijd om meer te weten te komen over uw bedrijf en waar er tegenaan gelopen wordt, zodat wij samen met u komen tot de juiste oplossing en dienstverlening.

Wees zorgvuldig met kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole is cruciaal in de procesindustrie. Denk aan een levensmiddelenfabrikant of de farmaceutische industrie. Als hier niet aan hoge kwaliteitseisen wordt voldaan kan dit leiden tot gevaar voor de gezondheid van de gebruikers. Onze ervaren deskundigen geven begeleiding op maat en praktisch advies waar u direct mee aan de slag kunt. Bekijk hier de voedingsmiddelen industrie.

Een overzicht van onze diensten binnen de procesindustrie:

Geven van voorlichting & instructie
Aanvragen en verzorgen van vergunningen
Verzorgen van (bij)scholing voor medewerkers

Scholing en cursussen

Radcon Academy is een erkend ANVS opleider en zijn gespecialiseerd in het geven van voorlichting en opfriscursussen in de procesindustrie. Tevens maken wij in overleg met u cursussen op maat.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan via ons contactformulier.

close menu search2 social-twitter social-linkedin mail instagram phone-call social-facebook