Radcon

Veterinaire sector.

Bent u op zoek naar ondersteuning op het gebied van stralingsbescherming?

In de veterinaire sector zoals bijvoorbeeld als eigenaar of medewerker van een dierenkliniek werkt u dagelijks met röntgenapparatuur. Om veilig te kunnen werken met röntgenapparatuur op een verantwoorde werkwijze is een absolute vereiste.

Bent u op zoek naar ondersteuning op het gebied van stralingsbescherming? Dan bent u bij Radcon aan het juiste adres. Onze stralingsbeschermingsdeskundigen ondersteunen u onder andere met risicoanalyses, toetsing en vergunningen.

Een overzicht van onze diensten binnen de veterinaire sector:

Opstellen van risicoanalyses en uitvoeren van audits
Begeleiding door niveau 3 stralingsdeskundige
Aanvragen en verzorgen van vergunningen en registraties

Cursussen en trainingen

De kwaliteit van de dierenarts, wat verstaan we daar eigenlijk onder? Net die ene stap extra, net iets meer dan voldoen aan de toenemende verwachtingen en eisen van cliënten en stakeholders. Op basis van de kennis, kunde en vaardigheden die je opdoet tijdens de opleiding, in de praktijk en via bij- en nascholing.

Dierenartsen hebben wettelijk het recht om dieren te behandelen en daarmee ook een maatschappelijke positie met verantwoordelijkheden als het gaat om dierenwelzijn, diergezondheid, volksgezondhhttp://contacteid en voedselveiligheid. Die verantwoordelijkheden gaan hand in hand met professionalisering. Oftewel een leven lang leren. Vanaf de praktijkstart tot aan het pensioen.

Bij Radcon Academy kunt u terecht voor het volgen van diverse trainingen. Wij zijn erkend opleider volgens de Autoriteit Nucleaire Veiligheid en Stralingsbescherming normen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

close menu search2 social-twitter social-linkedin mail instagram phone-call social-facebook