Radcon

Header_radcon_on-offshore

On- en offshore sector.

On- en offshore sector

On- en offshore sectorBij on- en offshore sector kunt u in aanraking komen met radioactieve stoffen zoals radium, lood en radon. Om veilig te kunnen werken en besmettingen te voorkomen moet u verschillende maatregelen treffen. Bent u op zoek naar ondersteuning op het gebied van stralingsbescherming? Radcon is gespecialiseerd in toezichthouden en begeleiding bij werkzaamheden binnen de offshore industrie.

Onze stralingsdeskundigen verlenen supervisie bij het verrichten van onderhoudsstops, abandonments en diverse andere Naturally Occurring Radioactive Material’ gerelateerde werkzaamheden. NORM en LSA (Lage Specifieke Activiteit) zijn de verzamelnamen voor natuurlijke radioactieve stoffen die bij de productie van aardolie en aardgas kunnen voorkomen. Deze stoffen komen van nature in geringe mate voor in de gesteenten waar aardolie en aardgas uit gewonnen worden. Bij de productie kunnen ze mee omhoog komen, soms in gasvorm, soms gebonden aan in water opgeloste zouten of als vaste stoffen. Daarnaast kunnen wij jaarlijkse keuringen uitvoeren voor aanwezige radioactieve bronnen voor bijvoorbeeld niveaumetingen.

Een overzicht van onze diensten binnen de offshore industrie:

• Uitvoeren van audits
• Bieden van verplichte begeleiding niveau 3 stralingsdeskundige


Training en cursussen

Radcon Academy is een erkend ANVS opleider en zijn gespecialiseerd in het geven van voorlichting en opfriscursussen voor diverse olie- en gasmaatschappijen. Vraag vrijblijvend meer informatie aan via ons contactformulier.

close menu search2 social-twitter social-linkedin mail instagram phone-call social-facebook