Radcon

Cursussen.

Radcon Academy heeft ruimte ervaring in het verzorgen van cursussen en opleidingen

Wanneer u (of uw medewerkers) cursussen of een opleiding van Radcon Academy volgt bent u ervan verzekerd dat ze volgens het Besluit basisveiligheidsnormen stralingsbescherming (Bbs) veilig kunnen werken.

Gebruikt u toestellen met een röntgenbuis of bent u in het bezit van radioactieve stoffen? Dan is het verplicht dat u voldoet aan het Besluit basisveiligheidsnormen stralingsbescherming. In dit besluit, met bijbehorende regelingen en verordeningen, is vastgesteld welke situatie op u van toepassing is en hoe u uw stralingsbeschermingsorganisatie in moet richten.

Erkend opleider

De juiste opleidingen is volgens ons de basis voor veilig werken. Dit kan gaan over de opleiding voor de toezichthoudend deskundige (TMS) of voorlichting voor niet-blootgestelde werkers. Radcon Academy verzorgt als erkend opleider stralingshygiëne volgens de richtlijnen van de ANVS, diverse opleidingen, opfris- en maatwerk- cursussen wanneer u met ioniserende straling te maken heeft. Daarnaast kunt u ook bij de Academy terecht voor een basiscursus ioniserende straling.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Bekijk ons cursus overzicht op Radcon Academy. 

Cursussen Radcon

close menu search2 social-twitter social-linkedin mail instagram phone-call social-facebook