Radcon

On- en offshore werkzaamheden

On- en offshore werkzaamheden.

On- en offshore werkzaamheden

Stralingsdeskundigen van Radcon worden regelmatig gevraagd ondersteuning te leveren bij on- en offshore werkzaamheden waaronder onderhoudsstops en drilling werkzaamheden zoals abandonments in Nederland en in Europa.

Bij het openen van vaten en het verwijderen van tubing is de kans op besmetting met natuurlijke radioactieve stoffen (NORM/LSA) aanwezig. De stralingsdeskundige begeleidt de werkzaamheden die bestaan uit onder ander het geven van voorlichting en instructie en toolboxen, inrichten en beheren van speciale (werk)gebieden en opslag en transport van besmet materiaal.

Voor ENGIE geven wij advies en ondersteuning bij On- en offshore werkzaamheden. We weten allemaal dat we de aarde goed achterlaten voor volgende generaties. En niet morgen maar het liefst vandaag nog. Daaraan bijdragen kan op allerlei manieren. Welke vorm jij ook kiest, ENGIE helpt daarbij. Of het nu gaat om energie besparen, zelf stroom opwekken met zonnepanelen, minder gas gebruiken via isolatie of een warmtepomp of het plaatsen van een laadpaal voor jouw elektrische auto.

Ook ondersteuning nodig bij off- en onshore werkzaamheden? Wij helpen u graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat Radcon in uw specifieke situatie kan betekenen.

close menu search2 social-twitter social-linkedin mail instagram phone-call social-facebook