Radcon

Projecten.

Ontzorgen

projecten radioactieve stroffenDat is waar Radcon Stralingsbescherming voor staat. Dat leest u ook terug in onderstaande referenties van onze projecten. Onze specialisten kennen de weg in wet- en regelgeving en hebben veel ervaring in verschillende toepassingsgebieden van ioniserende straling. Zo beschikken u en uw medewerkers altijd over up-to-date kennis bij het werken met röntgenstraling en radioactieve stoffen.

Onze strategie

Wij zijn ervan overtuigd dat basiskennis over veilig werken met ioniserende straling niet voldoende is. Daarom gaan wij een stap verder. Als u zich door Radcon laat ontzorgen staan onze stralingsbeschermingsdeskundigen op elk moment voor u klaar als persoonlijke vraagbaak en adviseur. Zo profiteert u van jarenlange praktijkervaring en actuele kennis.

Uiteraard gaan wij voor kwaliteit en een jaren lange samenwerking met onze klanten. Wij zorgen ervoor dat u en uw werknemers te allen tijde goed opgeleid zijn en veilig werken. Wij ondersteunen u bij zowel de opbouw als de vergunningaanvraag voor b.v. CT scanners en röntgensysteemen of leveren ondersteuning bij offshore en onshore werkzaamheden. Tevens  ondersteunen en begeleiden wij bedrijven zodat deze voldoen aan de wet- en regelgeving.

Onderstaand vind u een aantal referenties van uitgevoerde projecten bij bedrijven die u al voorgingen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

close menu search2 social-twitter social-linkedin mail instagram phone-call social-facebook