Radcon

Header Radcon Veterinair

Vergunningaanvraag & Ontwerp CT ruimte.

Vergunning & Ontwerp CT ruimte

Vergunningaanvraag CT VeterinairBij zowel de opbouw als de vergunningaanvraag voor CT Veterinair voor dieren heeft de stralingsbeschermingsdeskundige van Radcon ondersteuning geleverd. CT Veterinair voor dieren heeft zich toegespitst om het regionale beeldvormende centrum te worden. Op haar locatie in Arnhem is een CT scanner en röntgensysteem in één ruimte geïnstalleerd. Het voordeel van het in gebruik zijnde systeem is het stralen in alle richtingen waardoor een opname in staande positie genomen kan worden.

CT Veterinair voor dieren faciliteren dierenartsen met de verhuur van diagnostische apparatuur en specialistische behandelfaciliteiten. Wanneer een dierenarts voor een diagnose geavanceerde apparatuur nodig heeft of een behandeling uitgevoerd moet worden waarvoor in eigen praktijk de faciliteiten niet aanwezig is biedt CT Veterinair voor dieren uitkomst.  Hierbij kunt u denken aan het verhuren van CT-Scan, röntgenapparatuur, echoscopie / echografie, endoscopie of een operatiekamer.

Op dit moment levert Radcon een stralingsbeschermingsdeskundige niveau 3 voor de organisatie om te voorzien in voorlichting en instructie en bieden van ondersteuning bij beheer van het kernenergiewet-dossier.

Wellicht kunnen wij ook u van dienst zijn bij uw vergunningaanvraag. Neem contact met ons op voor uw vraag. Wij helpen u graag!

close menu search2 social-twitter social-linkedin mail instagram phone-call social-facebook