Radcon

Van Koert Chiropractie.

Van Koert Chiropractie

Vankoert logoVoor Van Koert Chiropractie en andere zelfstandige behandelcentra, levert Radcon ondersteuning om de organisaties te begeleiden en te voorzien van informatie zodat deze voldoen aan de wet- en regelgeving. De vergunning voor gebruik van rontgen (inclusief specifieke rechtvaardiging), het opstellen van risicoanalyses en het verzorgen van een jaarlijks overleg in samenwerking met een klinisch fysicus zijn onderdeel van onze samenwerking. Continue verbetering met audits en radiologen zorgen voor een optimalisatie naar patiëntenbescherming. Wij ondersteunen ook bij aanvragen van vergunningen voor gebruik van een DEXA/iDXA rontgen.

Van Koert Chiropractie is de specialist voor rugklachten en vele andere klachten. Zij zijn gevestigd in Zoetermeer en beschikt over de meest modernste apparatuur. Herstel begint met een goede diagnose. Zijn er in het recente verleden MRI-scans en röntgenfoto’s gemaakt? Dan worden die dopgevraagd en beoordeelt. Om een goed actueel beeld te krijgen, kunnen ze  indien nodig zelf ook röntgenfoto’s maken in eigen röntgenkamer.

Dat is een absolute meerwaarde. Want daardoor hoeft men niet meer apart naar het ziekenhuis. Alle röntgenfoto’s die door hun worden genomen worden behalve door de chiropractor ook door een radioloog beoordeeld. Zie www.vkcw.nl voor meer info.

Wilt u weten wat Radcon in uw specifieke situatie kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

close menu search2 social-twitter social-linkedin mail instagram phone-call social-facebook